4 websites voor 1 klant

  • 28-02-2018

142Design heeft voor Cascade, FODI en KAM uit Kerkdriel een HTML landing en 3x responsive CMS website ontwikkeld. Op de website, welke voor de bezoekers ook mobielvriendelijk is, wordt alle informatie weergegeven op het gebied van grondstofwinning. Daarnaast kan de bezoeker verschillende pdf's downloaden, is er een gemakkelijk ledenoverzicht, links en is het gemakkelijk om contact te leggen. Cascade, FODI en KAM zijn brancheorganisaties die de belangenbehartiging van grondstoffenwinning doen. Deze brancheorganisaties zijn gerelateerd aan de bouw.

"Cascade en FODI zijn brancheorganisaties die de belangenbehartiging van grondstoffenwinning doen. De belangen worden behartigd op provinciaal, nationaal en internationaal niveau. Deze brancheorganisaties zijn gerelateerd aan de bouw. De bouw staat bekend om een conservatieve houding dit was ook af te zien aan de website. De nieuwe tijd vraagt echter om een jonge, frisse, makkelijk leesbare en duidelijke aansprekende website. Een uitstekende partner om dit uit te denken en uit te voeren heeft de branche gevonden in 142Design. Mede door hun doortastendheid, geduld en altijd positieve houding is er een website gecreëerd dat aan alle criteria voldoet".


Leonie van der Voort

Cascade, FODI & KAM

Cascade en FODI zijn brancheorganisaties die de belangenbehartiging van grondstoffenwinning doen. De belangen

worden behartigd op provinciaal, nationaal en internationaal niveau. Deze brancheorganisaties zijn gerelateerd aan de bouw.

De bouw staat bekend om een conservatieve houding dit was ook af te zien aan de website.

 

De nieuwe tijd vraagt echter om een jonge, frisse, makkelijk leesbare en duidelijke aansprekende website. Een uitstekende

partner om dit uit te denken en uit te voeren heeft de branche gevonden in Jordy van 142 design.

Mede door zijn doortastendheid, geduld en altijd positieve houding is er een website gecreëerd dat aan alle criteria voldoet.


Back to top